Truth

About Ozface

Discover

How we do it

Ik ben geen doorsnee visagist die geleerd heeft hoe je make-up moet aanbrengen. Ik focus op jou zoals een kunstenaar op zijn doek want voor mij is iedere persoon interessant en uniek. Je zult zien dat ik tijdens het opmaken regelmatig wat afstand neem en ‘dwars door je heen’ kijk.

Ik bestudeer uitvoerig de verhoudingen van jouw gezicht, want daarop wil ik mijn make-up baseren. Ik wil graag met mijn de allermooiste dingen in jouw gezicht naar voren te brengen en vind het belangrijk om jouw wensen en verwachtingen goed te vertalen.

a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tinc idunt ut laor eet dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed.

Susan Lynch - www.susanlynch.zl

Brands

To assure you get the best

Ik ben niet gebonden aan één merk. Tegenwoordig zijn er zoveel merken die allemaal prachtige producten op de markt brengen. Ik heb veel ervaring en neem ruim de tijd om de nieuwe producten zorgvuldig te testen en werk graag met de allerbeste producten.

Ik reis vaak naar het buitenland opzoek naar de allernieuwste producten die nog niet verkrijgbaar zijn in ons kikkerlandje. Ik bestel producten nadat ik ze eerst zelf uitvoerig heb getest en geprobeerd.
In mijn blog zal ik mijn favoriete producten regelmatig bespreken.

Visagie 0
Bruidsstyling 0
Avond Make-up 0