Een schoon glanzend en fris gezicht, acné vrij.

Een schoon glanzend en fris gezicht, acné vrij.

Schermafbeelding 2016-06-21 om 08.52.19

Droom jij ook van een schoon en egaal gezicht? Wil je ook geen zorgen meer over puistjes die altijd precies op de verkeerde tijd verschijnen? Dan moet je dit masker eens proberen. Het is ongelooflijk hoe drie simpele keuken ingrediënten zo effectief tegen acné kunnen werken. In mijn jeugd heb ik veel last gehad van acné, zo erg dat ik van mijn dermatoloog de meest agressieve acné behandelingen heb gekregen. Voor mij waren simpele crèmes en zeepjes nooit genoeg. Ik droomde ervan om met een simpele crème of tandpasta mijn puistjes te lijf te kunnen gaan.

Totdat ik hoorde over dit maskertje wat ik zelf kon maken, ik kon het nauwelijks geloven. Maar ik trok de stoute schoenen en ging aan de slag. En wat denk je, na ongeveer drie keer zag ik al dat mijn gezicht rustiger werd. Puisten werden kleiner, nieuwe kwamen niet om de hoek kijken, roodheid trok weg en mijn complex werd zelfs egaler. Wat ik wil zeggen is dat als ik iets goed vind het ook echt goed IS. Dus dit is zeker het proberen waard!

Wat heb je nodig?

Een theelepel kurkuma poeder

Een theelepel nootmuskaat poeder

Een theelepel Griekse yoghurt

Roer alles in een klein kommetje tot een glad beslag. Smeer vervolgens deze smeuïge heerlijkheid op je gezicht. Lekker dik met een oud make up borsteltje of met je vingers, dat gaat natuurlijk net zo goed. Wacht tot het opdroogt (ongeveer 20-30 min) en wassen maar. Schrik niet als de kurkuma poeder zijn kleuren achterlaat op je gezicht, die zullen gewoon verdwijnen. Pas wel op dat je geen Kurkuma morst op je kleding of badkamervloer, het kan lastig zijn om die vlekken schoon te krijgen. Als je toch wat morst maak het dan meteen schoon. Laat het een halfuurtje zitten en was je gezicht met water en spoel het helemaal schoon. Geniet van je frissere puistvrije koppie … and thank me later!

admin
1 Comment

Leave a Comment